Body Sculpting

Få hjælp til en tonet krop. Body Sculpting er en effektiv og hurtig behandling, som hjælper til at opnår en mere tonet og markeret krop.

Hvordan?

Selve behandlingen virker ved, at man påsætter et pulsgivende håndtag på det ønskede behandlingsområde, hvorefter der generes et elektromagnetisk felt (deraf navnet Body Sculpting), der stimulerer musklerne og fremkalder tusindvis af sammentrækninger på kort tid.

Hvad?

Behandlingen varer 30 min og musklerne vil i løbet af denne tid, gennemgå over 20.000 sammentrækninger. 

Det svarer til at kroppen laver 20.000 mavebøjninger eller 20.000 squats, alt efter hvilken kropsdel der bliver behandlet.

15% øget muskelmasse

Body Sculpting aktiverer på denne måde mange flere muskelfibre, end det er muligt ved en almindelig træningssession.

Behandlingen er klinisk dokumenteret og studier viser, at man kan opnå op til 15 % øget muskelmasse og samtidig en fedtreducering. Dette sker da kroppens fedtforbrænding øges når muskelmassen aktiveres.
Behandling er godkendt af Sundhedsstyrelsen i Danmark.

Hvordan foregår behandlingen?

Der påsættes 1-4 håndtag, alt efter hvor på kroppen der behandles. Der skrues langsomt op for energien fra behandling til behandling, og ud fra hvad du kan holde til. Behandlingen skal kunne mærkes.

Det anbefales at man får behandlinger med 3-5 dages interval, for det mest effektive resultat. Der anbefales 4-8 behandlinger over en periode på ca 3 uger.

BOOK EN TID

Nyttig information om behandlingen

Hvor på kroppen kan der behandles?

Behandlingen kan foretages på det meste af kroppen. De mest populære områder er, at få opstrammet baller, mave, overarme, lår og lægge.

Hvornår ses resultat?

Det endelig resultat vil kunne ses nogle uger efter endt behandlingsforløb. Hvis du er i god form, ses resultatet hurtigere.

Resultatet kan nydes i op til 6 måneder efter endt behandlingsforløb. For at vedligeholde resultatet, anbefales sund kost og regelmæssig motion.

Et opfølgende forløb anbefales efter 6-12 måneder.

Resultatet er behandling vil opleves individuelt, da udgangspunktet er forskelligt fra person til person.

Body Sculpting er ikke en slankekur og vi anbefaler altid, at du kombinere dit behandlingsforløb med sund kost og motion, for at opnå det bedste og mest langvarige resultat.

Hvad er forskellen på fedtfrysning er Body Sculpting?

Den største forskel på behandlingerne er, at Body Sculpting primært toner kroppens muskulatur, men s fedtfrysning reducerer fedtdepoter.

Body Sculpting styrker musklerne, forbedre kroppens fedtforbrænding og gover kredsløbet et boost.

Egnethed

Alle kan som udgangspunkt behandles med Body Sculpting, dog skal man erklæres egnet, gerne ved en forudgående konsultation, som er uforpligtende og gratis.

Behandlingen er målrettet normalvægtige, som ønsker at kroppen bliver mere tonet og markeret. Body Sculpting er særdeles effektiv til at komme genstridige depoter til livs, f.eks. omkring mave og lår, hvor depoterne ofte er mere genstridige og svære at slippe af med.

Desuden har det vist sig, at Body Sculpting er fremragende til at reducere splittede mavemuskler.

Du bør IKKE få behandling hvis

  • Er under 18 år
  • Er gravid
  • Anvender spiral med kobber
  • Har hjerteproblemer
  • Har epilepsi
  • Har pacemaker
  • Har arvæv omkring navleregionen
  • Har indopereret metalgenstande i kroppen
  • Har en BMI over 30 eller under 19,5
  • Har menstruation (gælder primært hvis du døjer med smerter i forbindelse med menstruation

Før behandling

Du skal ved behandling tage smykker, metalgenstande og piercinger af. Ligesom det anbefales du ikke lige har spist inden behandling.

Under behandling kan du med små høretelefoner lytte til musik e.lign fra din tlf, men du kan ikke konkret have den til brug under behandling. Dette skyldes, at de elektromagnetiske pulseringer kan skabe forstyrrelse i din tlf.

Efter behandling

Body Sculpting er en non-invasiv behandling, hvilket betyder at dagen kan fortsætte som normalt. Dog anbefales det ikke, at gå i sauna eller dyrke hård fysisk motion det første døgn efter behandlingen.

Husk at drikke rigeligt med vand i løbet af dagen.

Ømhed og små muskelkramper kan forekomme, i sjældne tilfælde blå mærker. Skulle der opstå komplikationer, er du velkommen til at kontakte klinikken.

Vi er altid klar til at hjælpe og vejlede dig.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte Gitte på 28121433 (ring/sms) eller kontakt@beautybygitte.dk
PriserKontakt

Christian 8.s vej 6 A, st.th.
8600 Silkeborg
kontakt@beautybygitte.dk
2812 1433

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram