EM Sæde

Træn bækkenbunden mens du slapper af

Hvorfor?

Bækkenbundsmuskulaturen er ansvarlig for at støtte bækkenorganerne. De er en del af det system, der styrer vandladning kontrollerer afføring, forhindre nedsynkning af livmoderen samt svigtende muskeltonus i skeden efter fødslen.

Styrker bækkenet

EM Sædet anbefales til personer, som følge af fødsel, sygdom (eks.prostatacancer) eller aldring, vil have gavn af at styrke bækkenmuskulaturen.
For mange med ovenstående udfordringer, har anbefalingen / behandlingen indtil været knibeøvelser, med eller uden hjælpemidler.

Svær genoptræning

Udfordringen med denne form for genoptræning er, at den er svær at huske at udføre i en travl hverdag. Mange fortæller at de slet ikke oplever nogen effekt af træningen med knibeøvelser.
EM Sædet stiller ikke krav til træning. Personen sidder i stedet på et særligt sæde, der bruger fokuserede elektromagnetiske bølger med høj intensitet, til at skabe tusindvis af sammentrækninger af bækkenmuskulerne, som ikke ville kunne opnås gennem almindelige knibeøvelser eller anden træning.

Hvor mange behandlinger skal jeg have for et effektivt resultat?

Der anbefales 6 behandlinger over en periode på 3 uger. De fleste oplever / mærker resultater / effekt efter 2-3 behandlinger.

Hvor lang tid vare en behandling?

En behandling varer 30 min med EM sædet.
BOOK EN TID

Nyttig information om behandlingen

Gør behandlingen ondt og er der bevirkninger?

Behandlingen er smertefri, og du er fuldt påklædt under behandlingen.

Du skal ved behandling tage smykker, metalgenstande og piercinger af. Ligesom det anbefales du ikke lige har spist inden behandling.

Under behandling kan du med små høretelefoner lytte til musik e.lign fra din tlf, men du kan ikke konkret have den til brug under behandling. Dette skyldes, at de elektromagnetiske pulseringer kan skabe forstyrrelse i din tlf.

Da behandlingen ikke er invasiv, er der ikke behov for restitutionstid, og du kan straks genoptage normale daglige aktiviteter. Eventuelle bivirkninger er minimale, og beskrives af de fleste som en mild følelse af summen eller snurren i underlivet i 1-2 timer efter behandlingen.

Hvor lang tid holder resultatet?

Når behandlingsperioden på de ca 3 uger er overstået, anbefales det, at vedligeholde resultatet gennem 1-2 behandlinger af 30 min hvert halve år.

Egen træning med knibeøvelser er med til at vedligeholde resultatet.

Egnethed

Alle kan som udgangspunkt behandles med EM Sculpting, dog skal man erklæres egnet, gerne ved en forudgående konsultation, som er uforpligtende og gratis.

Behandlingen er målrettet normalvægtige, som ønsker at kroppen bliver mere tonet og markeret. EM Sculpting er særdeles effektiv til at komme genstridige depoter til livs, f.eks. omkring mave og lår, hvor depoterne ofte er mere genstridige og svære at slippe af med.

Desuden har det vist sig, at EM Sculpting er fremragende til at reducere splittede mavemuskler.

Du bør IKKE få behandling hvis

  • Er under 18 år
  • Er gravid
  • Anvender spiral med kobber
  • Har hjerteproblemer
  • Har epilepsi
  • Har pacemaker
  • Har arvæv omkring navleregionen
  • Har indopereret metalgenstande i kroppen
  • Har en BMI over 30 eller under 19,5
  • Har menstruation (gælder primært hvis du døjer med smerter i forbindelse med menstruation

Før behandling

Du skal ved behandling tage smykker, metalgenstande og piercinger af. Ligesom det anbefales du ikke lige har spist inden behandling.

Under behandling kan du med små høretelefoner lytte til musik e.lign fra din tlf, men du kan ikke konkret have den til brug under behandling. Dette skyldes, at de elektromagnetiske pulseringer kan skabe forstyrrelse i din tlf.

Efter behandling

EM Sculpting er en non-invasiv behandling, hvilket betyder at dagen kan fortsætte som normalt. Dog anbefales det ikke, at gå i sauna eller dyrke hård fysisk motion det første døgn efter behandlingen.

Husk at drikke rigeligt med vand i løbet af dagen.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte Gitte på 28121433 (ring/sms) eller kontakt@beautybygitte.dk
PriserKontakt

Christian 8.s vej 6 A, st.th.
8600 Silkeborg
kontakt@beautybygitte.dk
2812 1433

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram