Fedtfrysning (cryolipolyse)

Reducerer uønskede fedtdepoter

Ingen indgreb

Fedfrrysning, også kaldet cryolipolyse, er det man betegner som non-inovasiv behandling. 

Dette betyder, at der ikke foretages indgreb med brug på huden.

Hvad gør det?

Ved en fedtfrysning nedkøles fedtceller til et temperaturområde fra 0 til -15 grader C, alt efter maskine og behandlingsområde. Fedtcellerne krystalliserer, og renses væk af kroppens eget rensesystem over nogle uger.

Ikke slankekur

Fedtfrysning er ikke en slankekur, men derimod en måde at reducere fedtdepoter, der ikke kan reduceres ved kostændring og træning. Behandlingen kan ikke fjerne fedtceller mellem muskler og organer.
De fleste oplever, et det behandlede område minimeres med 20-25%. Du skal forvente 1-2 behandlinger.
Efter 3 behandlinger samme sted, skal man ikke forvente yderligere resultater. De fleste opnår den bedste effekt efter første behandling.
Man kan genbehandle på området efter 6 uger.

Den endelig effekt viser sig op til 6 måneder efter behandlingen da det tager tid for kroppen at udskille de krystalliserede fedtceller.

Nogle oplever, at huden strammes op i takt med reduktionen, men det kan ikke garanteres, da hudens forudgående elasticitet er afgørende for muligheden.
BOOK EN TID

Nyttig information om behandlingen

Bivirkninger?

Der kendes ikke til alvorlige bivirkninger af fedtfrysning.

Det behandlede område kan være rødt eller endog blåligt i flere dage efter behandling. Der kan være kortvarig følelsesløshed eller ændret følelse på det behandlede område, men det er overfladisk og forsvinder som regel i løbet af et par dage. I meget sjældne tilfælde kan der opstå utilsigtede forfrysninger af huden.

Oplever du ubehag eller andet uventet, står klinikken til rådighed med hjælp og vejledning. Kontakt da Gitte klinikken. 

Egnethed

Vi anbefaler, at du booker en gratis konsultation inden et behandlingsforløb igangsættes, således vi kan vurdere din egnethed til fedtfrysning.

Da fedtceller indeholder mange affaldsstoffer, som frigives ved nedbrydningen af fedtcellerne efter en behandling, skal din krop kunne klare en eventuel massiv udrensning i dagen efter behandling.

Derfor skal du være rask, dvs. ikke have feber eller udbrud af eventuelle sygdomme.

Du må ikke modtage antikoagulerende behandling eller lide af blod- og karsygdomme.

Du må ikke være gravid eller ammende. Ej heller må der fryses nær eller på områder med f.eks. indre net, kunstige led, pacemaker, udslæt og/eller sår eller lide af kuldeallergi.

Hvis du har en BMI over 35, er det sværere at få et tilfredsstillende resultat.

Ved tvivlstilfælde kan du også konsultere egen læge inden behandling.

Vi kan behandle på personer over 18 år.

Du bør IKKE få behandling hvis

  • Er under 18 år
  • Er gravid
  • Har hjerteproblemer
  • Har epilepsi
  • Har pacemaker
  • Har indopereret metalgenstande i kroppen

Efter behandlingen

Du skal sørge for at drikke godt med vand (2L/dgl.) den første uge eller to, for at hjælpe kroppen med at udskille de frigivne affaldsstoffer.

Det kan være fornuftigt at undgå alkohol den første uge efter behandling, da alkohol både er kalorier, men også kræver ekstra af kroppens udrensningsstystem.

Enkelte kan opleve, at vævet får indtrækninger/fordybninger grundet ujævn udskillelse af fedtcellerne. Der anbefales derfor massage af områder 2 gange dagligt i i 2 uger efter behandlingen.

Du kan arbejde, motionere og foretage dig det, du plejer, efter behandlingen.

Behandlingsområder

Man kan benytte sig af fedtfrysning på næsten hele kroppen. De mest populære behandlinger er typisk på “problemområder”, som nedre og øvre mave, hofter, inderlår, dobblethage og flanker (“dansehåndtag”).

Behandlingen er godkendt af Sundhedsstyrelsen i Danmark.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte Gitte på 28121433 (ring/sms) eller kontakt@beautybygitte.dk
PriserKontakt

Christian 8.s vej 6 A, st.th.
8600 Silkeborg
kontakt@beautybygitte.dk
2812 1433

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram