Der kendes ikke til alvorlige bivirkninger af fedtfrysning.
Det behandlede område kan være rødt eller endog blåligt i flere dage efter behandling. Der kan være kortvarig følelsesløshed eller ændret følelse på det behandlede område, men det er overfladisk og forsvinder som regel i løbet af et par dage. I meget sjældne tilfælde kan der opstå utilsigtede forfrysninger af huden.
Oplever du ubehag eller andet uventet, står klinikken til rådighed med hjælp og vejledning. Kontakt da Gitte klinikken.
Vi anbefaler, at du booker en gratis konsultation inden et behandlingsforløb igangsættes, således vi kan vurdere din egnethed til fedtfrysning.
Da fedtceller indeholder mange affaldsstoffer, som frigives ved nedbrydningen af fedtcellerne efter en behandling, skal din krop kunne klare en eventuel massiv udrensning i dagen efter behandling.
Derfor skal du være rask, dvs. ikke have feber eller udbrud af eventuelle sygdomme.
Du må ikke modtage antikoagulerende behandling eller lide af blod- og karsygdomme.
Du må ikke være gravid eller ammende. Ej heller må der fryses nær eller på områder med f.eks. indre net, kunstige led, pacemaker, udslæt og/eller sår eller lide af kuldeallergi.
Hvis du har en BMI over 35, er det sværere at få et tilfredsstillende resultat.
Ved tvivlstilfælde kan du også konsultere egen læge inden behandling.
Vi kan behandle på personer over 18 år.
Du skal sørge for at drikke godt med vand (2L/dgl.) den første uge eller to, for at hjælpe kroppen med at udskille de frigivne affaldsstoffer.
Det kan være fornuftigt at undgå alkohol den første uge efter behandling, da alkohol både er kalorier, men også kræver ekstra af kroppens udrensningsstystem.
Enkelte kan opleve, at vævet får indtrækninger/fordybninger grundet ujævn udskillelse af fedtcellerne. Der anbefales derfor massage af områder 2 gange dagligt i i 2 uger efter behandlingen.
Du kan arbejde, motionere og foretage dig det, du plejer, efter behandlingen.
Man kan benytte sig af fedtfrysning på næsten hele kroppen. De mest populære behandlinger er typisk på “problemområder”, som nedre og øvre mave, hofter, inderlår, dobblethage og flanker (“dansehåndtag”).
Behandlingen er godkendt af Sundhedsstyrelsen i Danmark.